CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 18 December 2011

sickness..!!!


beginilah keadaan ayah aku sekarang di hospital.... sedih aku tengok keadaan ayah yang seperti ini.... esok mungkin doktor akan lakukan pembedahan di tangan ayah aku tu.... disebabkan silap suntik...bengkak habis tangan ayah aku smpai kna operation...



ini pula keadaan tangan ayah aku yang bengkak... tangan dia jdi mcam melecur terkena minyak panas ja...

Friday, 16 December 2011

oh my blog..!!!

aku dah tak tahu nak edit lagi blog ni...dah puas hati aku mengedit blog yang tak seberapa ni... aku nak cerita sikit tentang ayah aku ni.... tangan dia semakin bengkak teruk setelah nurse2 suntik dia hari tu.... tak puas hati betul la aku... lain kali tu suntik la elok2....main suntik ikut suka diorang ja....ingat ayah aku tu bahan kajian???.... ayah aku dah dipindahkan ke hospital sultanah bahiyah.. doktor masukkan wayar apa tah dalam perut dia untuk cuci air... ayah aku dapat sakit buah pinggang... aku harap ayah aku cepat sembuh... FIGHTING...!!!!

Tuesday, 13 December 2011

my father...!!!!

hmmm....sekarang ni ayah aku berada di wad... dia penat dan ada diabeties....kalau tidak dia ada di hospital kuala nerang...tapi sekarang ni pihak hospital dah hantar dia pergi hospital sultanah bahiyah....sedih tol...


aku baru edit ja gambar ni

I Hate Luv Story...Really???: Cerita Rumput & Kuda

I Hate Luv Story...Really???: Cerita Rumput & Kuda: Seorang guru lukisan sedang melihat kertas lukisan milik pelajarnya yang paling malas. Cikgu : "Lukisan apa yang kau buat nie Abu, kosong ...

Sunday, 11 December 2011

sleep...!!!

twinkle-twinkle little star... uitz...apa yang aku merapu ni....nyanyi lagu tu plak....aku tak boleh tidur la malam ni....tak ada rasa ngantuk pun.... aku dah tak jadi pergi kem di pantai merdeka tu kerana ayah aku masuk wad....harap-harap ayah cepat sembuh ya.... tahun depan dah exam PMR....wah..!!! aku seperti tak percaya ja... BAHASA ARAB>>> i need fight with it...aku masih lemah lagi subjek ni... huahuahua...kesiannya kat aku.... study2!!!!

my favourite picture..

Thursday, 8 December 2011

edited picture




princess hours


aku minat betul cerita korea ni... setiap hari aku menanti di depan tv pada pukul 12 semata-mata nak tonton cerita korea ni..... :)

Tuesday, 6 December 2011

kawan...!!!

assalamualaikum.....
rasanya sudah lama aku tak update blog ni... aku pening betullah... kenapalah kawan aku yang sorang ni boleh perbesarkan hal kecil.... aku tak kisah kalau tak nak kawan dengan aku... tapi tak perlula buat masalah macam nie...bagitau ja aku kalau tak nak kawan... kan senang... ni tak, nak cari masalah juga.... hmm, banyak karenah betul manusia zaman sekarang ni... sikit-sikit nak cari gaduh... pelik betul...

minggu depan pula aku ada kem di pantai merdeka.... hmm... dua hari lah aku tinggal di sana... x apalah.... yang penting aku happy...

BYE2....

Saturday, 5 November 2011

selamat hari raya aidiladha!!!

InsyaAllah esk akan rya haji...huhuhu...sronoknya....jom2 raya......huhuhuhu.....

Friday, 30 September 2011

malam yang sunyi

yahoo....dh smnggu aq x update blog.....orng len sibuk duk bt pagar nie...aq bt x tau ja....ayah dah berleter kt aq nie...hehehe...x dak kja la kta.....mlm ni snyi btl..dh la snyi...panas plak....huhuhu.....lepak2 t lua umh bez gak....JOM2.....kucing aq pn dah mengiau tak henti2...aq x ksi dia makan lgi nie.....hehehe

comel x kucing aq yg sekor nie...hehehe...KUNING!!!!

Saturday, 24 September 2011

back from penang

hari ini aku tidak ke sekolah kerana semalam aku baru pulang dari penang. Letih juga rasanya.....kakak sepupu aku adakan rumah terbuka.....aku kena jaga anaknya `NUR TASNIM DELAILA'.....best gak jaga dia....tapi yang letihnya...dia tak suka diletak tidur...kena dukung selalu.....skrng ni baru berusia  bulan....super duper cute tasnim a.k.a angah...hehehe

Saturday, 17 September 2011

hostelku

aq dh nk blk hostel.....bye2 umh...welcome 2 hstl a.k.a jail....dh x epi dh la aq...arp2 mnggu dpn aq blk lgi da....best duk umh...mmmm

Thursday, 15 September 2011

aq pnya hal.......

waaaa!!!! ptng ni aq nk bt apa.....boring sngt2 dh nie wei.....nk online fb pn aq dh nek muak.....benda apa yg aq nk bt nie....

jamuan ary rya di sklh

ari ni ada jmuan ari rya di sklh....best gak....ustazah mskkn kmi mknn special pnya...sedap plak 2....thank ustazah.....

Saturday, 10 September 2011

u-kiss